Wizz Air gép bíborvörös színű orral a Kanári szigeteken

Magyarország de facto nemzeti légitársaságaként a Wizz Air folyamatosan új utazási célpontokat keres. A héten szerdán indult az első Wizz Air gép a Kanári szigetekre, Lanzarotéba, ma pedig a másik szigetre, Fuerventurára.

wizz air gép
Petra, a WIZZ márkanagykövete, Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője és Vallois Tamara, a Wizz Air kommunikációs vezetője a tortával.

A Wizz Air gép 12 óra 35 perckor indul Budapestről és több mint 5 óra repülés után helyi idő szerint 16 óra 45 perckor érkezik meg Lanzarotéba. Ott egy órával előrébb vannak, a Kanári szigetek az Atlanti Óceánban Marokkó partjaitól nagyjából 200 kilométerre fekszenek.

Hirdetés

Mutatunk egy képet, hogy mondjuk februárban miért érdemes egy hétre odamenni.

wizz air gép

A diszkont légitársaság a repülőjegyet 14 990 Ft-tól kínálja. Érdemes a Wizz Tours-ot, a társaság utazás platformját is bevonni a tervezgetésbe, mert 2017 februárra két személyre találtam repjegy + szállás árat 150 ezer forinttól. De még ha 200 ezer forintig elmegyünk, akkor is alapáron eljutunk fejenként egy százasból egy hétre téli nyaralásra az Atlanti Óceánban.

wizz ir gép
Petra és Éva Wizz Air nagykövetek a személyzetben Lazarontéban

A Wizz Air ma indította első járatát a másik szigetre, Fuerventurára. A két új sziget mellett természetesen megmaradt a jobban ismert Tenerife is, ahova hétfőn és pénteken repülnek a Wizz Air gépei.

wizz air gép

Vajon miért érkezett a Wizz Air gép biborvörös orral a szigetre, csak nem megfázott?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »