Wizz Air már Velencében, tarol Olaszországban

Hetedik bázisát nyitja Olaszországban a diszkont légitársaság a vízi utcák városában. Váradi József a világ legjobb diszkont vezére díjat kapta.

Az új bázisra a legmodernebb repülőgépüket, két Airbus A321neo-t telepítenek. A neo-k 50 százalékkal csendesebbek és 20 százalékkal kevesebbet fogyasztanak, ezzel óvja a légitársaság a különleges város Világörökséghez tartozó helyszíneit és épületeit. Reméljük, hogy Prága után Budapest is a célállomások között lesz.

A Wizz Air 2004-ben kezdte meg itáliai működését és azóta több mint 40 millió utast szállított Olaszországból induló és az oda érkező járatain, mindezt több mint 200 útvonalon. A Wizz Air a hetedik itáliai bázissal folytatja hálózatának fejlesztését, hogy még szélesebb csoport számára kínáljon megfizethető légi utazást. A velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtér a hetedik az elmúlt évben alapított olaszországi bázisok sorában – Milánó-Malpensa, Catania, Palermo, Bari, Nápoly és Róma-Fiumicino után.

Váradi József a világ legjobb diszkont vezére díjat kapta

Megtiszteltetés, hogy az Airline Strategy Awards nekem ítélte a Low-Cost Leadership kategória díját, különösen egy ilyen, kihívásokkal teli 18 hónap után. A Wizz Air csapat elkötelezettségének és kemény munkájának köszönhető, hogy sikeresen tudtunk élni a lehetőségekkel, miközben példamutató lendületet és rugalmasságot tanúsítottunk a bizonytalanság idején. A jövőben tovább erősítjük a válság hosszú távú nyerteseként elfoglalt pozíciónkat, miközben elkötelezettek maradunk amellett, hogy a lehető legalacsonyabb árakon kínáljunk minél több úti célt.

A Wizz Air befektetési mérlegfőösszege, agilis működési modellje, valamint a diverzifikációra helyezett fókusz lehetővé tette, hogy a világjárvány strukturális nyertesévé váljon. A légitársaság a tavaly március óta tartó időszakban több mint 300 útvonallal, 17 bázissal és 33 új repülőgéppel bővült. A gyors talpra állás és az ambiciózus növekedés biztosítása érdekében a WIZZ nagyszabású toborzásba kezdett: tervei között szerepel 2021 decemberéig 800 új fedélzeti személyzet, valamint 300 új pilóta felvétele.

Forrás: Wizz Air légitársaság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »