airBaltic Bombardier CS300 repülőgépe először Budapesten videón

Először szállt le Budapesten a Bombardier új CS300 regionális repülőgép típusa, amelyet az airBaltic légitársaság vezetett be a világon.

Fura helyzetbe került a sajtócsapat, mert reggel a buszunk a pálya mellé még napsütésben indult el, majd hirtelen leszállt egy nagy köd, amit részben élmény volt levideóznom, mert korábban soha nem láttam ilyet. A Bombardier CS300 elsőre átstartolt, nem láttunk belőle semmit, csak a hangját hallottuk, de egy kör után leszállt.

Hirdetés

A Bombardier CS300 kompozit repülőgépet egy cikkben korábban már bemutattam, a Hölgypilóta bloggerina pedig az eseményről készített képriportjában megírta, hogy az airBaltic flottája már 9 ilyen gépet tartalmaz, egy éven belül pedig 20 Bombardier CS300 gépen repülhetnek majd nála az utasok.

Szerencsés embernek mondhatom magamat, mert a kisebb Bombardier CS100 kompozit gép budapesti premierjén is ott lehettem akkor a gyönyörű napsütésben. A kisebb kanadai új generációs gépet is európai légitársaság, a svájci Swiss kapta meg elsőnek, képriportom és videóm a budapesti bemutatkozásról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »