Budapesti olimpia pályázati festésű Wizz Airbus bemutatója videón

Tegnap ünnepség keretében a 2024 évi budapesti olimpia pályázati festésű Airbus A321 típusú repülőgépet mutatott be a Wizz Air diszkont légitársaság Budapesten, melyről videót készítettünk.

A nyitóképünkön Vallois Tamara, a légitársaság kommunikációs igazgatója, aki kérdésünkre elmondta, hogy a gépet Rómában festették át a korábbi színekről a 2024 Budapesti olimpiai pályázat hivatalos logójának arculatára. Az Airbus A321 gépet reggel repülték át Budapestre és az ünnepség után már Brüsszelbe járatot repül, ma reggel pedig London irányában kezd.

budapesti olimpia

Az budapesti olimpia pályázati arculatú 230 székes Wizz Airbusznak lesz egy kishúga is, egy 180 székes A320, amely majd december 1-én érkezik a budapesti bázisra.

Hirdetés

Mindkét különleges budapesti olimpiai pályázati festésű repülőgép 2017 augusztus 31-ig repül majd a budapesti útvonalakon, meg reméljük, hogy a pályázatot népszerűsítő küldöttség ezen a gépen utazik majd a külföldi bemutatókra.

De amit még inkább remélünk, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság jövő szeptemberi döntése után a Wizz Airbuszok ici-pici átfestéssel majd tovább hirdethetik a 2024 évi budapesti olimpia megrendezését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »