Kadarkúti Repülőnap sztárpilótákkal 5 rövid videónkon

Szombaton Kaposvár közelében Kadarkúton voltunk a Flycoop cég által a saját repülőterén rendezett családias repülőnapon. A videókat Sülecz Arankával, a HÖLGYPILÓTÁK Nők a repülésben bloggerével együtt mobillal készíttettük.

Az összefoglaló videó után jöjjenek az egyéni videók a bemutatók sorrendjében.

Vári Gyula egykori szovjet Jak-55-vel, a házigazda Jakab Ernő Eurocopter AS355 Ecureuil 2 helikopterrel és Besenyei Péter Corvus Racer 540 magyar gyártású műrepülőgéppel tartott légi bemutatóik külön-külön rövid videókban érhetők el a nevekre történő kattintással.

Ha mobilon ez nem menne, akkor a videók elérhetőek a Repülni JÓ Facebook oldalán a bejegyzések között.

A közönség egész nap sétarepülhetett helikopterekkel és repülőgépekkel. Kedvencem, az An-2 repülése kívül-belül igy nézett ki:

Ugrálóvár, Szu-22 bombázó kabinja, katonai akadálypálya, a szocialista korszak old timer autói és sok más tette élvezetessé a szombatot.

Talán néhány gyerek sírás elkerülhető lett volna, ha a szülők füldugót vagy fülest adnak a nagyon kicsikre a légi bemutatók alatt.

A rövid videók mellett kamerával is felvettük az eseményeket, videó bemutató a héten a Repülni JÓ Youtube Csatornáján. Aki feliratkozik,annak értesitést küld majd a Csatorna róla.

Címképen Besenyei Péter és az ő gépe a bemutató után

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »