Karikás Condor karbantartása Budapesten

A Condor nyaraló-telelő specialista német légitársaság tavaly új színes karikás dizájnra váltott és megkezdte flottája modernizálását Airbus A330neo típusokra.

Január közepén először érkezett Budapestre Condor Airlines új festésű Boeing 757-300 típusú gépe az Aeroplex bázisára tervezett nagykarbantartásra.

A Condor az egyik nagy ügyfele az Aeroplexnek, a téli szezonban egymást váltják a repülőgépeik a magyar vállalat karbantartó hangárjaiban.

Új festőműhellyel bővült az Aeroplex

Az új festő műhelyben csúcstechnológiás festőkamra, festékkeverőkonyha és ergonomikus elszívós csiszolóasztal biztosítja a még magasabb minőségű kivitelezést és a gyorsabb teljesítést a megrendelőknek. A fejlesztés a kapcsolódó beruházásokkal mintegy félmilliárd forintba került.

A festőműhely bővítését emellett az tette elkerülhetetlenné, hogy az Aeroplex berendezés karbantartási üzletága ma már rengeteg új megrendelést kap hajtómű alkatrész, valamint repülőgép kerék és fékagy nagyjavításra, festésre. Ezeket az alkatrészeket a világ minden tájáról százas, vagy akár ezres nagyságrendben küldik Magyarországra, hogy az Aeroplex szakemberei elvégezzék a szükséges karbantartásokat. Emellett szép számmal érkeznek egyedi alkatrészek, speciális megkeresések is. A javítási munkákat a felület előkészítése és a fényezés követi, amit már a megnövelt kapacitású festőműhelyben végeznek el.

A Condor légitársaságot egy korábbi videónkban részletesen bemutatta magyarországi képviseletének, az Aviareps Magyarország vezetője, Tóth Attila.

Forrás: AEROPLEX Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »