Wizz Tours előfoglalási akciója február 28-ig tart

A nyári ajánlatokra vonatkozó, a Wizz Tours előfoglalási akciója szerint ki korán foglal, olcsóbban nyaralhat, érdemes ezt eltanulnunk a németekről. A képen a tavalyi évben a Kanári szigetekre induló Wizz Air járat nyitásához járó torta Budapesten.

A magyar utazók még csak most ismerkednek a korai vagy „first-minute” foglalás intézményével, pedig érdemes előre tervezni a nyaralást, hiszen sokszor az élelmesebb nyugat-európai utazók telíthetik a legkedvezőbb szálláshelyeket.

80 euró előfoglalási kedvezmény

A kedvezmény minden, a wizztours.com oldalon. 2017.február 28-ig a SUMMER80 promóciós kód használatával lefoglalt, 2017. május 1.-október 31. között induló, legalább 7 éjszakás tartózkodású repülőjegy + hotel csomagra érvényes. A kedvezmény foglalásonként értendő és más kedvezménnyel nem összevonható.

A Wizz Tours online utazásszervező a 2017-es előfoglalási trendeket vizsgálta. A magyarokra még nem igazán jellemző, hogy külföldi nyaralásukat már februárban lefoglalják, pedig a „first-minute” ajánlatok sokszor akár kedvezőbbek is lehetnek, mint a késő tavasszal vagy utolsó pillanatban foglalt utak. Különösen igaz ez a legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyekre. „Az utazók tanulnak az előző évek tapasztalatából. A biztonságosnak tekintett spanyol, olasz, görög nyaralóhelyeken tavaly kapacitáshiány mutatkozott, ezért ezekre az úti célokra idén még korábban kezdődtek a foglalások, így a legkeresettebb szálláshelyek még korábban betelhetnek” – mondta el Csanálosi István, a Wizz Tours online utazásszervező ügyvezetője, hozzátéve: elsősorban a német utazók befolyásolják a trendeket, hiszen Németország Európa legnagyobb kiutaztató piaca.

A tavalyi év átrendeződése, Tunézia, Egyiptom és Törökország visszaesése egyúttal a többi nyaralóhely erősödésével is járt. A Wizz Tours online utazásszervező adatai szerint elsősorban Spanyolország szárazföldi partszakasza, a Kanári-szigetek és a Baleár-szigetek fejlődtek jelentősen. „Tavaly a geopolitikai helyzet miatt inkább a kivárás volt jellemző a magyar piacon is. Már év végén érezhető volt azonban, hogy az új, távolabbi desztinációk, mint Fuerteventura és Lanzarote, illetve Ibiza és Mallorca, vagy akár Faro Portugáliában kifejezetten profitálhat a korábbi egyértelműen legnépszerűbb kelet-mediterrán nyaralóhelyek gyengüléséből. Meg vagyunk győződve róla, hogy egyéb desztinációk is megerősödnek az idei évben – a Wizz Tours révén calabriai, illetve montenegrói repülős utazási csomagok is elérhetőek már Budapestről ” – mondta Csanálosi István.

A Wizz Tours előfoglalási akcióval igyekszik meghozni a kedvet ahhoz, hogy az idei nyaralás időben tervezhető legyen.

80 euró előfoglalási kedvezmény

A kedvezmény minden, a wizztours.com oldalon. 2017.február 28-ig a SUMMER80 promóciós kód használatával lefoglalt, 2017. május 1.-október 31. között induló, legalább 7 éjszakás tartózkodású repülőjegy + hotel csomagra érvényes. A kedvezmény foglalásonként értendő és más kedvezménnyel nem összevonható.

Bővebben a Wizz Toursról

A Wizz Tours online utazási szolgáltató, amely Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air utazási platformja. A Wizz Tours szabadidős és üzleti utazási csomagok széles választékát kínálja, benne változatos városnéző utakkal, nyaralási ajánlatokkal és téli utazásokkal. A Wizz Tours egyszerűbbé, gyorsabbá és költséghatékonyabbá teszi az utazást, hiszen a repülőjegyet a szállással együtt vásárolhatják meg az ügyfelek, miközben az ügyfélszolgálat helyi nyelven áll rendelkezésükre. A Wizz Tours ajánlataiban kombinálja a Wizz Air egyre bővülő, jelenleg Európában és azon kívül több mint 500 útvonalat számláló hálózatában elérhető repülőjáratokat, valamint több mint 30 000 szálláshelyet a Wizz Tours közvetlen partnereitől, illetve Európa vezető szállásbankjaitól. A Wizz Tours ajánlatai megtalálhatók a wizztours.com oldalon.

1 hozzászólás a “Wizz Tours előfoglalási akciója február 28-ig tart” bejegyzéshez

  • 2018-03-03 18:08
    Permalink

    Nagyon jó veletek utazni az én véleményem hogy a nagyon jó cég vagy légitarsaság

    Válasz erre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »