Repülőnapok szeptembere, végre

Budaörs, Börgönd, Szeged, repülőnapok szeptembere, a hónap első felében minden hétvégén bemutatók és repülhet a közönség kisgéppel is. Részletes müsor a cikk végén.

Hirdetés

Műrepülés magyar ászai, Besenyei Péter és Veres Zoltán újra egy égi szinpadon Budaörsön, de a többi napon is szerepelnek, miként a repülő csirkecombbal, a Mi-2 helikopterrel Imreh Lajos, Lujo is. A felújitott és végre magyar lajstromba került L-29 Delfin sugárhajtású oktatógép szintén mindhárom repülőnapon fellép.

Vári Gyula, vitorlázó műrepülők mellett Szeged fogad neves külföldi vendégeket, a videón látható Balkáni Méhecskék kötelék mellett leruccannak a városba a Duna felett már többször látott Red Bull old timer gépei is.

Börgöndön a légi erő székesfehérvári parancsnoksága miatt erős lesz a katonai jelenlét, Gripenek és A319 katonai szállítógép áthúzással, ők szerepeltek nemrég az augusztus 20-i légiparádén is.

A Goldtimer Alapítvány történelmi gépeivel repülni is lehet majd mindhárom repnapon. Szegeden nagyon látványos hőlégballon Közép-Európa kupa is a repülőnapok része, ebben kedvencünk a ballon felállítása, erről a repüléstipusról pedig egy kapitánynő vezet bebennünket az érdekességekbe.

Kedvenceink, a sugárhajtású rádiótávirányitású nagymodellek is Szegeden biztosan fellépnek. Aztán ejtőernyösök, egyéb kötelékek, mezőgazdasági repülők, helikopterek, mi szem szájnak ingere mindhárom repülőnapon fokozzák az izgalmakat, nem beszélve a földi programokról, zenei fellépőkön át a gyerekek aktivizálásáig és igy tovább.

Mindhárom repülőnapról Instagram és Facebook helyszini közvetitést tervezünk.

De jöjjenek a részletek, a linkekre kattintva elérhetőek a repülőnapok kinálata.

BUDAÖRS, szeptember 1-2, szombat-vasárnap

Repülőnapok szeptembere

BÖRGÖND, szeptember 9, vasárnap

Repülőnapok szeptembere

SZEGED, szeptember 14-16, péntek-vasárnap

Repülőnapok szeptembere

Kellemes repülés és jó szórakózást mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »