Tóth Ferenc Wizz Air kapitány újra világbajnoki cimet szerzett vitorlázó műrepülésben

Tóth Ferenc Wizz Air kapitány aranyérmet szerzett a Csehországban rendezett 21. FAI vitorlázó műrepülő világbajnokságon. Az ötszörös világbajnok zsinórban 4. éve végzett az élen. Tóth Ferenc mellett a WIZZ három másik pilótája, Stanislaw Makula, Szilágyi János és Slawomir Cichon is jól szerepeltek a versenyen.

Zenés képeslapunk cimképén a magyar világbajnok „felhangolja magát” a felszállás előtt a gyakorlatára, további képeken is láthatjuk őt már cimeres mezben is.

A WIZZ csapata kiválóan képzett szakemberekből áll, akik valóban hivatásként tekintenek a munkájukra. Mi több, sokszor még szabadidejükben is a repülést választják. A 10 napos versenyen a világ 22 legjobb vitorlázó műrepülője mérte össze tudását a csehországi Zbraslavice fölötti égen, és mint az elmúlt 4 évben, Tóth Ferenc idén is megerősítette első helyét a mezőnyben.

Tóth Ferenc kapitány vezette a Wizz Air 100. Airbuszát annak sajtó bemutatóján, videónkon 2 perc 15 másodperckor láthatják egy rövid interjúban.

Tóth Ferenc az ezredforduló óta a sportág legendája: 2000-ben, 32 évesen nyerte első versenyét, három évvel később megszerezte első világbajnoki címét, és azóta összesen éppen egy tucatnyi nemzetközi bajnokságon végzett az első helyen.

Tóth Ferenc  Wizz Air kapitány

Az idei vb-n Szilágyi János a 4. helyezést érte el, Stanislaw Makula 13. lett, míg Slawomir Cichon a haladó kategóriában az 5. helyen végzett. Szilágyi János hétvégén bemutatót repül majd a börgöndi repülőnapon.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa vezető légitársasága folyamatos növekedésének köszönhetően egyre több karrierlehetőséggel szolgál, és várja a légiközlekedés iránt szenvedélyt érző jelentkezőket, akik jövőjüket a légitársaságnál képzelik el. Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere szerint

A Wizz Airnél büszkék vagyunk a szakmájuk csúcsát képviselő kollégáinkra, akik kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak utasainknak. Munkatársaink kiváló képzésben részesülnek, a Wizz Air remek karrierlehetőségeket és élményeket biztosít vonzó munkakörnyezetben.

Ajánljuk Wizz Air lejátszási listánkat a Youtube Csatornánkon
Ha feliratkozik a Csatornára és rányom a csengőre, rögtön látja az új videóinkat

Én a múlt hét végén még egy Wizz Air pilótát láttam Kazanyban világversenyen. Luke Czepiela a Red Bull Air Race utánpótlás mezőnyében versenyez, egy kaput nem vett be vizszintesen, ezért két másodperc büntetésével rontva az idejét csak hatodik lett.

Fotók: WGAC2018, a verseny Facebook oldaláról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »