Ryanair három új járattal erősít Budapestről

A Ryanair három új téli járatot indít Budapestről Edinburgh-ba (heti kétszer), Prágába (heti ötször) és Valencia-ba (heti kétszer) a 2017-es téli menetrend részeként, mely hamarosan bejelentésre kerül.

Az új budapesti járatok indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban. Ezek az alacsony árú jegyek csak ma február 16-án csütörtök éjfélig foglalhatóak a Ryanair légitársaság weboldalán.

Horváth Evelin, a Ryanair Sales & Marketing Executive-je a következőket nyilatkozta:

A magyar fogyasztók és a Magyarországra érkező látogatók még alacsonyabb viteldíjaknak örülhetnek, ha előre lefoglalják a nyaralásukat vagy téli üdülésüket. Soha nem volt kedvezőbb
Ryanair repülőutat foglalni Budapestről. Az új magyarországi járatok indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban, melyek csütörtök éjfélig (február 16.) foglalhatóak. Mivel ezek a hihetetlenül alacsony árú jegyek hamar elfogynak majd, érdemes felkeresni a Ryanair oldalát, nehogy lemaradjanak az ajánlatról.

Ryanair aktuális

A Ryanair Európa legkedveltebb légitársasága, évi 119 millió utassal, 1.800 napi járattal 85 légibázisról, ezáltal 200 úti célt összekötve 33 országban 360 Boeing 737-es repülőgépből álló flottájával. Jelenleg további 300 Boeing 737-es repülőgép van rendelésen, ezáltal a Ryanair tovább csökkenti alacsony viteldíjait és évi 200 millióra növeli utasforgalmát 2024-ig. A Ryanair csapata több mint 12.000 magasan képzett repülési szakemberből áll, akik Európa legpontosabb légi szolgáltatását nyújtják és fenntartják a cég 31 éve tartó és az iparágban egyedülálló biztonsági rekordját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »