Travel Service charter légitársaság 2018 évi nyári magyarországi menetrendje

Nagyon gazdag ulticélokban a Travel Service magyarországi nyári menetrendje. Van benne egy kuriózum is, a Budapest – Debrecen közötti repülés, ami azonban sajnos a buta szabályok miatt csak egy technikai átrepülés, pedig olcsó jegyekkel sokan kipróbálnák.

Hirdetés

Az utazási irodákkal szorosan együttműködve, a piaci igényeket folyamatosan vizsgálva idén három új célállomásra indít járatokat a Travel Service: Barcelonába, Tiranába és Marsza Alamba, illetve több, már hagyományosnak mondható desztinációra sűríti a nyári menetrendet. Idén több, mint 13%-os kapacitás bővítést hajt végre a magyar charter légitársaság, miután a tavalyi 36 után idén 41 járatpárt indítanak hetente Budapestről és Debrecenből. A legújabb Travel Service járat Budapestet köti össze Tiranával, június 19. és szeptember 11. között heti egy alkalommal keddenként, így a durresi tengerpart is elérhető lesz a fővárosból a Robinson Tours szervezésében.

A legmodernebb egyfolyosós Boeing, a B737 MAX-8 a flottában

Kisebb saját tömeg, kevesebb üzemanyag felhasználás, csendesebb üzemelés, nagyobb hatótávolság, ez jellemzi a címképen is látható Boeing B737 MAX-8 repülőgépet, amely a Travel Service menetrend szerinti flottájának színeit viseli. A repülőgép a Boeing B737-800 NG utóda, 200 utast szállíthat, az üzletet a hajtóművet szállító General Electric lízingcége finanszírozza.

Budapestről és Debrecenből pedig az igen népszerű nyaralóhely, Barcelona, és a Costa Brava lesz elérhető hetente egyszer péntekenként, június 15-től szeptember 28-ig az IBUSZ ajánlatában. A járat érdekessége, hogy a budapesti bázisról először egy rövid, 30 perces sajnos üres, utaok nélküli járattal technikai átrepülést hajt végre a Travel Service repülőgépe Debrecenbe, hogy onnan elvigye az utasokat Barcelonába és vissza, majd egy újabb 30 perces úttal visszatér Debrecenből Budapestre. Így ez lesz az első alkalom, hogy ekkora repülőgép heti rendszerességgel teljesítse a Budapest – Debrecen útvonalat.

Travel Service

Több év után visszatérő úticél lesz Marsza Alam is, ahova szintén hetente egyszer fog repülni a Travel Service hétfőnként, június 11-től október 29-ig, szakzsargonban úgynevezett „háromszögben”: Budapest – Marsza Alam – Hurghada – Budapest útvonalon, az utasoknak a Vörös tenger klímáját és élményeit nyújtja a Kartago Tours. Az idei szezonban ez a járat lesz a leghosszabb a Travel Service Hungary kínálatában. Ilyen hosszú útvonalon nagyon nagy előny a Travel Service-szel utazóknak, hogy budapesti bázissal indulnak a járatok, így a nyaralók fél nappal többet tölthetnek az üdülőhelyen ahhoz képest, mintha afrikai, vagy öböl-menti légitársasággal utaznának.

Járat sűrítés lesz olyan hagyományos útvonalakon is, mint Burgasz, és Antalya. A Napos Partra hetente hatszor, míg a Török Riviérára hetente tízszer lehet majd eljutni június elejétől november
elejéig különböző utazási irodák csomagajánlataival. Így a Budapestről elérhető célállomások: Antalya, Burgasz, Rodosz, Karpathos, Korfu, Kefalónia, Khánia, Heraklion, Zakinthosz, Barcelona, Palma de Mallorca, Hurghada, Marsza Alam, Tirana. A Debrecenből elérhető célállomások: Barcelona, Antalya, Zakinthosz.

Farkas Attila, a Travel Service Hungary vezérigazgatója remek évre számít:

2017 igen sikeres év volt számunkra, erre építve 2018-ban tovább bővítjük járataink számát, és idén elérjük a Budapesten állomásozó két gépes flotta maximális kapacitását. A hét minden napján, mindkét gépünk három járatot teljesít majd a főszezonban. Mind a budapesti, mind a debreceni reptérrel folytatjuk hosszú távú együttműködésünket, és a repterek nyári forgalom növekedéséből jelentős szerepet vállal a Travel Service, mivel havonta közel 70.000 üléses kapacitást bocsájtunk a piacra. A debreceni reptéren a nyári hónapokban mi fogjuk bonyolítani a második legnagyobb forgalmat a jól ismert fapados légitársaság mögött. Mivel a kapacitásunk idén nyáron 100%-ban ki lesz használva, így minden bizonnyal 2018 lesz a cégünk eddigi legeredményesebb éve, és már most az vizsgáljuk, hogyan tudnánk jövőre tovább növekedni.

Ősszel a Repülni JÓ Tóksó keretében beszélgettünk munkájáról a Travel Service charter légitársaság magyarországi főpilótájával, Szakács Gáborral, a videóban 29 perctől kezdődik.

Keressék a cikkben nevesített utazási irodákat a hétvégén az Utazás Kiállításon a kőbányai vásárközpontban.

Forrás: Travel Service légitársaság

1 hozzászólás a “Travel Service charter légitársaság 2018 évi nyári magyarországi menetrendje” bejegyzéshez

  • 2019-09-28 20:14
    Permalink

    több alkalommal repültem különböző nyaralóhelyekre a Travel Service charter járataival nagy megelégedésemre a 2020 as nyaralásomnál is döntő a légitársaság szeretnék az eddigiekhez hasonlóan kellemesen utazni

    Válasz erre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »