Wizz Air 2500 új légiutas kisérővel bővült az év első kilenc hónapjában

A Wizz Air légitársság 2022 első 9 hónapjában 2500 új légiutas-kísérőt vett fel. Ahogy a sikeres toborzási adatok is bizonyítják, a légitársaság mindent megtesz annak érdekében, hogy az iparágban általánosként tapasztalható munkaerőhiányt felszámolja, és teljesítse célkitűzését, miszerint 2030-ig húszezer kollégájuk dolgozzon a felhők felett.

Hatalmas eredmény, hogy 2500 új légiutas-kísérő kollégát toboroztunk az év első 9 hónapjában. Ez a szám is jelzi, hogy a WIZZ meghatározó szereplője a légiközlekedési szektor újjáélesztésének. Légitársaságunk minden új csapattag felvételével a helyi munkaerőpiacot támogatja, miközben egy élményekben gazdag, mozgalmas, nemzetközi karriert nyújtunk azoknak, akik hozzánk csatlakoznak. Leendő kollégáinknak is gyors előre lépési lehetőségeket és biztos fejlődést kínálunk Magyarországon, és azon túl. Alig várjuk, hogy minél több új jelentkezővel találkozzunk a toborzó eseményeinken, és hogy tovább bővüljön a WIZZ-család

– mondta Radó András, a Wizz Air senior toborzási vezetője.

A Wizz Air tapasztalt légiutas-kísérők és újoncok jelentkezésére egyaránt számít. A légitársaság a kiválasztott jelöltek számára ingyenes szakmai képzést biztosít, amely tapasztalatuktól függően négy, illetve hat hétig tarthat, az újonnan felvettek pedig a képzés teljes időtartama alatt képzési támogatásban részesülnek. A Wizz Air a barátságos és ügyfélközpontú személyiség mellett pár fontos alapkövetelménynek megfelelő jelölteket vár. Ezek közt szerepel a betöltött 18. életév, hogy a jelentkező lábujjhegyen elérje a 210 centiméteres magasságot, rendelkezzen érettségivel, jó beszéljen és írjon angolul, tudjon úszni, legyen büntetlen előélete, valamint az egyenruha által nem fedett testrészeken ne legyen tetoválása.


Nemrég érkezett meg a 170. repülőgép

A légitársaság toborzónapjainak egyikén való sikeres részvételt követően a jelentkezők állásajánlatot kapnak a légitársaságtól, így nem kell heteket, hónapokat várniuk, se egy szükségtelenül hosszadalmas felvételi folyamaton keresztülmenniük. A jelentkezők a kiválasztást követően (a képzésekkel és vizsgákkal együtt) mindössze 8 hét alatt megkaphatják a megfelelő kiképzést és képesítéseket, hogy a levegőbe emelkedhessenek.

33 videónk a Wizz Air légitársaaságról

A WIZZ légiutas-kísérő személyzetének biztosított a versenyképes fizetés, a kedvező havi beosztás és számos szakmai fejlődési lehetőség is: többek közt oktatóvá vagy márka nagykövetté válhatnak, illetve csatlakozhatnak a vállalat Cabin Crew to Captain programjához, melynek keretében pilótaként is valóra válthatják álmaikat. A Wizz Air összes munkatársa ezeken túl folyamatos és garantált repülőjegy és egyéb kedvezményeket vehet igénybe családtagjai és barátai számára is, így ők is beutazhatják a világot, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzenek.

A Wizz Air várja a típusalkalmassági vizsgával rendelkező, illetve még nem rendelkező kapitányok, elsőtisztek és kadétok jelentkezését a légitársaság pilótatoborzó weboldalán. A légiutas-kísérők gyors karrierfejlődési lehetőségéhez hasonlóan a WIZZ pilótái számára is adott a lehetőség, hogy gyorsabban feljebb jussanak a ranglétrán, egészen a kapitányi ülésig, illetve kiképző kapitányi pozícióig. Ezen felül több egyéb, a repüléshez kapcsolódó pozíció is elérhető az ambiciózus pilóták számára.

A Wizz Air karrierrel kapcsolatos információk ezen az oldalon találhatóak.

Forrás: Wizz Air légitársaság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »