Wizz Air három új budapesti járata, egyik videónkon

Kihasználva a schengeni légi határnyitást, ma reggel repült először Brassóba a Wizz Air járata. Visszaérkezésekor járatnyitó ünnepség volt Budapesten. A napokban a 20 éves légitársaság összes magyarországi utasszáma túllépte az 50 milliót.

Az erdélyi koronavárosként is ismert Brassó történelmi múltja és a Déli-Kárpátok öleléséből származó kirándulóhelyei miatt lehet örökre szóló élmény az utazók számára egy óra repülési időn belül.

A másik új útvonal Romániában a főváros, Bukarest.

Idén nyártól Örményország is elérhető Magyarországról: a felfedezni vágyók közvetlenül Jerevánba repülhetnek, ahol az év nagy részében napsütéses idő kényezteti az ide látogatókat. A látványos építészeti különlegességek között szerepel a lépcsőzetes Cascade komplexum, az Operaház, a világ egyik leggazdagabb középkori könyvtára, a Matenadaran múzeum, valamint rengeteg hangulatos és pezsgő köztér.

Az új útvonalakat a bázisfejlesztés teszi lehetővé. A Wizz Air 2024 júniusában két újabb modern Airbus A321neo repülőgépet állított üzembe, így már 16 repülőgéppel szolgálja ki a magyar utasokat a fővárosból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »