Wizz Air jegyadománya

Együttérzünk az ukrán néppel ebben a krízisben. Elkötelezetten támogatjuk az Ukrajnából menekülőket, hogy mielőbb biztonságos helyre jussanak, így 100 000 ingyenes helyjegyet biztosítunk számukra, amelyeket a hazájukkal szomszédos országokból induló járatokon használhatnak fel. Ezenkívül különlegesen kedvezményes díjszabást biztosítunk minden más járatunkon. Már eddig is nagyszerű humanitárius összefogást tapasztaltunk a kollégáink között, de mint vállalat is szeretnénk ebben az összefogásban részt vállalni. Biztonságos utazást szeretnénk nyújtani a menekülni kényszerülők számára.

jelentette be az adományt Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

A jegyek az Ukrajnával szomszédos országokból – Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Románia – induló járatokon használhatók fel. A légitársaság mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a menekülteket minél könnyebben elérni célállomásukat. Ennek érdekében a Wizz Air már szolgálatba állított több nagyobb repülőgépet és kiegészítő járatot az Ukrajnával határos országokban, hogy ezzel is támogassa a hazájukat elhagyni kényszerülők mozgását.

A megadott számú jegy (100 000 db) 0 EUR áron áll a rendelkezésre a kiválasztott járatokon 2022 márciusi indulással. A felajánlott jegy egy kézipoggyászt (max: 40x30x20 cm) tartalmaz, további poggyász felvitele a repülőgépre, illetve feladása díjköteles. A felajánlás kizárólag a https://wizzair.com/#/rescue oldalon történő foglalásra érvényes.

Felismerve, hogy Ukrajna lakosságának egy része már korábban elhagyta a régiót, a Wizz Air számukra 29.99 euró értékű díjkedvezményt kínál legtöbb európai járatára, míg az Egyesült Arab Emírségekbe, Izlandra és a Kanári-szigetekre szóló jegyekre 69.99 eurós kedvezményes díjszabást biztosít. Az ár tartalmazza az adminisztrációs díjakat és egy útra szól. Egy kézipoggyászt (max: 40x30x20 cm) tartalmaz, további poggyász felvitele a repülőgépre, illetve feladása díjköteles. Az ár kizárólag a https://wizzair.com/#/rescue oldalon történő foglalásra érvényes.

Wizz Air videóink

Azok az ukrán menekültek, akik repülőjegyet szeretnének foglalni, további információt a https://wizzair.com/#/rescue weboldalon találnak. A 100 000 ingyenes helyjegy, illetve a kedvezményes jegyárak egész márciusban elérhetőek lesznek. A sikeres foglaláshoz szükséges az ukrán útlevél vagy személyi igazolvány száma, és ezen iratokat a felszállás előtt minden esetben fel is kell mutatni.

Forrás: Wizz Air

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »