AJet néven repül Budapestről Isztambul ázsiai oldalára a török diszkont légitársaság

A Turkish Airlines leánykori nevén AnadoluJet diszkont márkáját új megjelenéssel önálló légitársasággá szervezte. Az AJet továbbra is a török nemzeti légitársaság 100 százalékos tulajdonában maradt. Összeraktam róla egy rövid videót.

Az AJet bázisa Isztanbul ázsiai oldalán nemrég átadott Sabiha Gökçen modern repülőtér. Ahogy a rövid videóban is látható, jónéhány belföldi és regionális nemzetközi célállomás is elérhető velük innen.


Az AJet csütörtökön, pénteken, vasárnap délután repül Budapestről Isztambulba.

A légitársaságot május másodikától az AVIAREPS Magyarország Kft képviseli.

Az AVIAREPS Magyarország Kft több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik professzionális utasforgalmi GSA-szolgáltatások és turizmus-kommunikáció-és marketing területén. Az AVIAREPS Magyarország, az idén 30 éves AVIAREPS cégcsoport magyar leányvállalata olyan légitársaságokat képvisel, mint az Air Mauritius, Air Cairo, Air Serbia, Asiana, ElAl, Condor, China Southern, Ethiopian, Philippine Airlines, SunExpress, Xiamen Air és az AJet. A légitársságok mellett olyan desztinációk is az ügyfelei, mint a Horvát Idegenforgalmi Közösség vagy Rás el-Haima az Egyesült Arab Emírségekben. Továbbá a Marriott International a 32 különböző márkájával amely a világ legnagyobb szállodalánca, valamint a Eurpocar, Európa vezető autóbérlő és mobilitási szolgáltatója.

Az AVIAREPS már a világ 65 országában 69 irodával van jelen, amely a turizmus széles skáláját szolgálja ki, és a szakterületén a világ vezető nemzetközi marketing, PR és kommunikációs vállalatává vált.

Forrás: AVIAREPS Magyarország Kft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »