Ethiopian Airlines újdonságok célállomásokban és a gépparkban

Az Ethiopian Airlines a 2017 első félévében ismét újdonságokkal rukkol elő. Három új desztinációjuk – Guinea, Madagaszkár és Zimbabwe

Legújabb célállomásuk Conarky, Guinea fővárosa, ahová február 2-tól közlekednek közvetlen járatok Addisz-Abebából. Ezt a járatnyitást Madagaszkár követi: Antananarivo-ba március 28-án indulnak a járatok. A tavaszi járatnyitásokat Zimbabwe zárja. A Viktória-vízeséshez április 5-től lehet eljutni a légitársasággal.

Nemcsak a desztinációkban, hanem a gépparkban is vannak újdonságok. Az Ethiopian Airlines februárban vette át harmadik Airbus A350-900 gépét, melyből összesen 12 darabot rendelt. A galéria mellett érdemes megnézni az Airbus összeállitását, amit abból az alkalomból készítettek, hogy első afrikai ügyfelük az Ethiopian volt.

A 85 gépből álló flotta gerincét azonban a modern B787 Dreamliner és a Boeing B777 típusok alkotják. Dreamliner teljesiti a közvetlen Bécs – Addisz-Abeba útvonalat, ahonnan több mint 50 afrikai célállomásra lehet továbbrepülni a légitársaság gépein.

A légitársaság szolgáltatásainak kiváló minőségéről tanúskodik többek között a 2017-es év első elismerése is. A pontosság kategóriában az Ethiopian első helyezést ért el a közel-keleti és afrikai légi fuvarozók között, míg világviszonylatban a megtisztelő tizenegyedik lett a 2017. januári forgalmi adatok alapján.

Az Ethiopian Ailines hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »