EVA Air: az ötcsillagos légitársaságok legújabb tagja

A tajvani EVA Air légitársaság júniusban megkapta a SKYTRAX 5 csillagos minősítését – így az 5 csillagos légitársaságokat tömörítő exkluzív csoport tagjainak száma immár nyolcra emelkedett.

A megtisztelő cím átadására Tajpejben került sor a múlt héten. Mr. Steve Lin, az EVA Air elnöke beszédében kiemelte, hogy az 5 csillagos minősítés nagy megtiszteltetés, és egyben nagy felelősség a légitársaság számára, illetve örömmel nyugtázta, hogy a kemény munka, a minőségi szolgáltatások és a magas biztonsági színvonal meghozta az eredményét.

evaotcsillag11

A SKYTRAX 5 csillagos díj a legmagasabb szintű minőségi elismerés a légiközlekedésben. Ehhez a minősítéshez szükséges vizsgálatok már 2015. májusában elkezdődtek, amelynek során a minőségellenőrök sokasága tesztelte a légitársaság üzemelésének mintegy 800 (!) területét – a földi és fedélzeti kiszolgálástól kezdve a repülőgépek szervizeléséig.

Eva Air Business Class Taipei-Hong Kong

A SKYTRAX egyébként már az elmúlt években is igen magas minősítéssel illette az EVA Air légitársaságot: 2014-ben és 2015-ben is beválasztotta a világ 10 legjobb légitársasága közé.

Hirdetés

Az EVA Air Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitársaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér. A légitársaság 60 nemzetközi célállomásra üzemeltet járatokat, az úticélok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek. A magyar utazók számára legfontosabb útvonal a hetente négyszer üzemelő Bécs – Bangkok – Tajpej járat.

Az EVA Air hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »