Légi esküvő Gödöllőn Ancsával és ejtőernyővel

Nemzetközi nőnapra egy különleges cikket tartogattunk. Pár éve légi esküvő volt Gödöllőn, mert egy világrekorder háti motoros siklóernyős sportolónő nem mehet akárhogy férjhez.

A Nemzetközi Nőnapon a szebbik nem minden repülésben dolgozó képviselőjének és minden kedves nőolvasónknak sok-sok virágot küldünk így az interneten keresztül.

Milyen repülőgépben házasodna a magyar, ha nem az ejtőernyősök igáslovában, az Antonov AN-2 Ancsában, amely légi hintóként elegáns fehér színével jól illik az ünnepi alkalomhoz.

A menyasszony és a vőlegény esküvői ruhában, de hátukon az ernyő, csak nem kiugranak a ceremónia után?

Hirdetés

Emelkedési magasság, az anyakönyvvezetői feladatokat az égben vállaló gödöllői polgármester is sportosan elegáns. Miként a repülés világában is kötelező a két pilóta, a ceremóniára is megduplázták a hivatalos személyeket, bár az anyakönyvvezető hölgy maradt a hagyományos ruhájában.

Most nem igaz a mondás, hogy a házasságok nem az égben köttetnek. A boldogító igen pillanata a gyűrűvel az Ancsa fedélzetén.

Kevés házaspár mondhatja el magáról a világban, hogy a házasságkötés után ejtőernyőztek egy jót.

Edina menyasszonyként integet a nyitóképen, itt meg már újra a földön az ejtőernyővel a kezében, de már Szabóné Koleszár Edinaként. Gratulálunk a szép ugráshoz.

Az esküvő második része, az aláírások már a földön voltak praktikusak.

Edinát – a képen tavaly a levegőben – szombaton a repülős bálon is két célba ugró magyar csúcsért díjazták, sportolóként való bemutatkozása és más hirek róla a Felhőút Sportrepülő Egyesület oldalán találhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »