RepTár képözön Peszeki Zoltán egykori MiG-29 pilótától

Közel száz képből álló albumot küldött Peszeki Zoltán nyugállományú alezredes, egykori MiG-29 vadászgép pilóta a szolnoki repülő múzeumról, a Reptárról.

Őt onnan ismerem, hogy a videón látható módon bevezetett ennek a csodás vadászgép vezetésének rejtelmeibe, vízre is szálltunk a hidroplán fóbiám miatt.

Az albumban nem véletlenül emelkednek ki a MiG-29 képek, az alezredes úr a múzeumban levő szimulátorban napjainkban is oktat, érdemes vele így találkozni.

A másik sláger a Li-2 repülőgép áthozása a szolnoki repülőtér melletti régi múzeumból, ami már nem látogatható. Én is véletlenül csíptem el egy lehetőséget egy havas napon, ott így nézett ki az egykori katonai szállítógép.

A RepTár udvaron már szépen összeszerelt félkész állapotban látható a Liszunov, Li-2, most szavaznak arról a RepTár honlapján, hogy fessék-e katonai zöldre avagy ne. Szerintetek?

A RepTárban „vendégművészek” is fellépnek, a lengyel Messerschmitt 109 Magó Károly zászlós bemutatásában online még ma is látható.

Zárásként jöjjön a RepTár képözön egyben. A kép alatti linkről indulva kattintson a néző az első képre, ami azt kinagyítja, majd lapozzon végig a csodálatos hangulatban.


RepTár képözön

Amelyik repülő rajongónak megtetszik a videók és a képek alapján a RepTár, az ne habozzon, irány Szolnok. Nekem elhihetik, élőben még izgalmasabb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »