Wizz Air már repül a török tengerpartra is

A Wizz Air légitársaság második törökországi útvonala – Isztambul után Antalya – is elindult a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. Az útvonal, amely a negyedik újonnan induló desztináció idén Magyarországról, közel két hónappal követi az első isztambuli járat felszállását. Isztambulba naponta, a tengerpartra pedig hétfő-szerda-péntek napokon lehet közvetlenül repülni 11 990 forintról induló jegyekkel Budapestről.

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a Wizz Air idén nyártól Budapestről indít járatokat a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

A Wizz Air minden eddiginél kiterjedtebb hálózata idén több mint 60 úti célt kínál a magyarországi utazóknak. Az új járat a légitársaság szélesebb körű útvonal bővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot számos egyéb országgal és várossal. A bővítésnek köszönhetően az utazás sokkal gyorsabbá és megfizethetőbbé válik, ezzel megkönnyítve a népszerű desztináció megközelítését.

Trubek Zsuzsa, a Wizz Air szóvivője – a képen első sorban jobbról a második – szerint

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Antalyával újabb törökországi útvonal érhető el hálózatunkban. A napi rendszerességű isztambuli járatok után mostantól egy igazi török üdülőparadicsom nyitja meg kapuit a magyarországi közönség számára. Ez is bizonyítja a légitársaság igyekezetét, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az utazás élményét

Nagyon örülünk, hogy legnagyobb partnerünkkel, a Wizz Air-rel újabb légi összeköttetés létesül Törökországba, azon belül is Antalyába, mely gyönyörű tengerpartjáról és lenyűgöző strandjairól is ismert. Törökország továbbra is az egyik legkedveltebb úti cél a magyar utasközönség körében, a Wizz Air járatnyitásával pedig lehetőség nyílik, hogy még többen fedezhessék fel ezt a varázslatos országot

nyilatkozta Bogáts Balázs, a Budapest Airport nemrég kinevezett kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, aki a képen a tortát tartja balról.

A Wizz Air légitársasági csoportról


A Wizz Air már 181 db Airbus A320ceo, A321ceo, A320neo és A321neo típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, melynek átlagéletkora kevesebb mint öt év. A légitársaság repülőgépeinek a száma 2030-ra eléri majd az 500 darabot. A Wizz Airnél a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat elkötelezett szakemberekből álló csapat biztosítja, aminek köszönhetően 27,1 millió utas választotta a légitársaságot a 2022. március 31-ével végződő pénzügyi évben. A Wizz Air Csoport tagjai: Wizz Air Hungary, Wizz Air UK, Wizz Air Abu Dhabi és a Wizz Air Malta.

36 darab reklámmentes videónk a Wizz Air légitársaságról

A Wizz Airt 2020-ban és 2023-ban az Év Légitársasága címmel tüntették ki az Air Transport Awardson, az egyetlen olyan nemzetközi díjátadón, ahol minden jelentős kategóriában elismerik a légi ipar legjobbjait. A légitársaságot a közelmúltban a világ 10 legbiztonságosabb diszkont légitársasága közé sorolta a világ légitársaságainak biztonságát és szolgáltatásait értékelő AirlineRatings.com, míg a Wizz Air ugyancsak elnyerte idén a Legfenntarthatóbb Diszkont Légitársaság címét a World Finance Sustainability Awards, valamint Az Év Globális Fenntartható Légitársasága titulust a Centre for Aviation 2022-es átadóján. A Wizz Airt a Londoni Értéktőzsdén jegyzik “WIZZ” kóddal.

Forrás: Wizz Air

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »