Wizz Air új útvonalai kevésbé ismert fővárosokba, egy távoli Ázsiában, több közeli a Nyugat-Balkánon

Frissítés még három új. A Wizz Air új útvonalai Budapestről a múlt héten nagyüzemet jelentettek. Koncesszió keretében öt járat elindult, egyet pedig egy közeli időpontra bejelentettek.

Hirdetés

Április 11 frissítés: A Wizz Air ma és holnap három új járatát indítja el összekötve a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Terme-vel. Az új útvonalakon hetente kettő-négy járat közlekedik. Az új járatokra a jegyek már egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket 5 240 forintért foglalhatók a wizzair.com oldalon.

Bergen Norvégia második legnagyobb városa, a legnépszerűbb kapu Nyugat-Norvégia fjordjaihoz. A város gyönyörű természeti adottságairól nevezetes, és kiváló hegymászási lehetőségek találhatók közvetlen közelében.

Hannover Észak-Németország egyik fontos központja. A városban található a Hannoveri Vásártér (Messegelände Hannover), a világ legnagyobb kiállító- és vásárközpontja, amely évente olyan prominens kereskedelmi rendezvényeknek ad otthont, mint a Hannoveri Vásár és a CeBIT kiállítás.

Dél-Olaszországban, Calabriában található az egész évben napsütéses Lamezia Terme. A régiót Európa karibi térségének is szokták nevezni köszönhetően az itt található strandoknak, varázslatos hangulatának, lenyűgöző természeti adottságának és rusztikus bájának.
Frissítés vége

Csütörtöktől Magyarország de facto nemzeti légitársasága, a Wizz Air új útvonalai összekötik Budapestet öt nyugat-balkáni fővárossal: Szkopjével Macedóniában, Podgoricával Montenegróban, Tiranával Albániában, Pristinával Koszovóban és Szarajevóval Bosznia-Hercegovinában. A járatokat a légitársaság a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt koncessziós beszerzési eljárás nyertes ajánlattevőjeként, közszolgáltatási szerződés keretében üzemelteti.

Néhány, zenés képeslapba foglalt fotó a nagy napról. Annak idején megtippeltük Tiranát, bejött. A Nyugat-Balkán-i közszolgáltatásról már irtunk, de a menetrend is érdekes lehet.

Wizz Air új útvonalai

A Wizz Air jól reagált egy távoli és egzotikus világkiállításra Kazahsztán fővárosában Asztanában, amely Dubajhoz hasonló távolságra található és hasonlóan az ezeregyéjszaka meséibe illik.

A legújabb WIZZ járat június 8-ától hetente kétszer, csütörtökönként és vasárnaponként indul. A járatokra a jegyek már egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket 11 990 forinttól foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

Wizz Air új útvonalai

Asztana, Kazahsztán fővárosa ipari, üzleti és technológiai központ, amely kiemelkedő gazdasági növekedésével több mint egy évtizede vonzza a befektetőket. Idén Asztanában rendezik a világkiállítást, az EXPO 2017 témája: „A jövő energiája”. Közel 3 millió látogatót várnak a világkiállítás pavilonjaiba 2017 júniusa és szeptembere között.

Egy kis ízelítő, hogy hova jutott a nomád lovas jurtától Közép – Ázsia.

Fotók: Wizz Air

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »