Wizz Air már karácsony előtt repül Berlinbe

A hihetetlenül nagy érdeklődésre való tekintettel a jövő tavaszi berlini járat indítást Budapestről a Wizz Air elegánsan áttette 2017 december 18-ára.

Hirdetés

Naponta repülnek a gépek Berlin-Schönefeldre, a címképen is látható egykor NDK, ma inkább a diszkont légitársaságok által kedvelt reptérre. Az egyúti induló jegyár beleértve az adókat és a nem választható költségeket 2990 forinttól indul és már vásárolható.

A Wizz Air olyan nagy fejlesztési tempót diktál, hogy a mi napi egy bejegyzésünk már csak hírcsokorban képes azt követni.

Wizz Air már

Néhány napja elindult észak Velencéjébe a Wizz Air légitársaság új járata, amit a bejelentésekor részletesen bemutattunk. Az ünnepélyes nyitójárati képen Vallois Tamara, a Wizz Air kommunikációs vezetője és Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője kezében az elmaradhatatlan torta, mellettük a szentpétervári járat személyzete.

Wizz Air már

Szintén december 18-án indul a Wizz Air heti két járata Debrecenből Moszkvába, részletek a Debreceni repülőtér Facebook oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »